среда, 3. октобар 2012.

Интервју са СНОП-ом!

Интервју са Србским националним одбрамбеним покретом.

1. Реците нам другови за почетак нешто о оснивању Србског Националног Одбрамбеног Покрета (СНОП) ?

Прије свега другови, ми би да вам се захвалимо што сте дали простора на вашем блогу да се објави интервју са нама и што сте се заинтересовали за нас. СНОП је организација која је настала 2011. године на велики Православни празник у нашем народу зван Митровдан (Св. Димитрије Солунски) који је заштитник и Крсна Слава покрета. Наравно, ова организација је тек у развитку, и почетку револуционарног политичког дјеловања тако да се уз Божију помоћ надамо напредовању, јачању и духовном уздизању нашег покрета као и самог Србског народа у цјелини.

2. На којим идеолошким погледима је утемељен СНОП ?

СНОП је утемељен на најсавршенијој идеји за човјечанство  - Национал Социјализму, само идеолошки првенствено везан за Србски народ и Православне народе наше Бијеле Европе. Покрет као идеолошке узоре гледа Димитрија Љотића, Капетана Корнелија Кодреануа, Владику Николаја Велимировића.    

3. Којим интезитетом се покрет залаже за расни идентитет, и дајте нам ваше мишљење о томе ?

Као што је рекао наш Свети Владика Николај Велимировић Ми смо народ Крштени, народ Христоносни. И тако, ми смо по крви Аријевци, по презимену Словени, по имену Срби, а по срцу и духу Хришћани. Ми се нашем Николају успротивити нећемо, тако да смо ми као покрет расно свјесни, раса је била основа сваке цивилизације, а мијешање раса била и биће њена пропаст. Србски народ је дио Евро - Аријевске цивилизације и у саставу ње мора и остати. Идеологија Крви и Тла мора бити основа србског национализма, непромјењива вриједност наше нације. Наша нација је саставни дио наше расе и као национално свјестан народ, самим тиме је у служби расног опстанка Евро - Аријеваца и наше културе.

4. Чули смо да је ваш покрет специфичан између осталог по неговању и залагању за строгу дисциплину и унутрашњу кохезију ? Реците нам нешто више о томе.

Ред, рад и дисциплина су били основа и морају да буду главни темељ формирања једног националног покрета, а и само функционисања једне државе на крају крајева.
 Кохезија између другова у организацији мора постојати, јер ако се сви држе заједно и сложни су по свим питањима покрет нема унутрашњих проблема. Саборништво мора бити идеја водиља србских националних револуционара, јер док год тога не буде ми ћемо бити несложни, разбацани, неорганизовани. Сваки припадник покрета мора да прочита Правилник организације, брошуру Саборништво и упутства за политичко дјеловање које само могу добити припадници покрета. Морају строго да се придржавају онога што пише у тим текстовима. Редовно се подносе извјештаји са пропагандног терена организације, морају редовно да се плаћају чланарине итд.


5. Кажите нам да ли постоје неки посебни услови за ступање у Србски Национални Одбрамбени Покрет ?

О томе нећемо јавно да причамо.

6. Чули смо да покрет има позивитан одјек међу младим србским револуционарима , али такође и међу ученицима и студентима богословских школа и факултета, да ли је то истина ?

Да, с обзиром да је покрет млад доста момака се занима за покрет и подржава га. Посебно нам је драго што момци са Богословских школа и факултета подржава идеју Православног Национал Социјализма, што је нама били изузетно лијепо чути.

7. Колико смо видели,изашао је трећи број вашег часописа СНОП, када можемо очекивати следећи број ? Реците нам нешто више о томе.

Часопис СНОП излази четири пута годишње (по годишњим добима) и тако ће и бити. Цијена сваког од часописа је 4км или 2 еура и тако ће и остати.
Што се тиче самог часописа разноврсна тематика може да се прочита у њему почевши  од идеолошке, вјерске, геополитичке, историјске, активности покрета и тако даље.


8. Поред часописа, каква се још издања могу наћи под покровитељством самог покрета?

До сада су урађене двије брошуре Не кради државу – Владика Николај Велимировић и брошуру Саборништво коју добијају само припадници покрета.

9. Мо
жемо  приметити, а нарочито они саборци из Србске, да покрет озбиљно делује и на пропагандном пољу. Постављени су добри активистички темељи разним активностима вашег покрета, набројте неке... ?

Обилажење културно-историјских споменика, пропагандни рад на улици који мора без престанка да буде присутан плакатима, наљепницама, летцима, памфлетима, цд-овима.
Појављивање на скуповима ратних војних инвалида и давање подршке нашим борцима који су обесправљени у овој назовимо је држави. Дане уласка србске војске у неке градове на простору Републике Србске. Ове године одлазак (немасовно нажалост) на обиљежавање 20 година од пробоја Коридора на Дугој њиви.


10.  Добили смо информацију о интересантном музичко- традиционалном пројекту "Глас Предака", који би изашао под покровитељством вашег покрета, поделите са нама и о томе  нешто ?

То је пројекат који би тек ако финансијска средства то буду дозвољавала требао да заживи. У питању је пројекат наших момака , који би препјевали у RAC верзију традиционалне гусларске пјесме нашег народа. Вољели би кад би се то могло постићи, јер то би било нешто сасвим ново на србској RAC сцени.

11. Под именом СНОП (српски народни ослободилачки покрет), било је покушаја 2009. године оснивања слепо - националистичке организације која је данас вероватно угашена. Знате ли нешто о њима?

За њих смо чули сасвим случајно, послије оснивања наше организације. То су неки слијепци, који се ни не могу назвати србским националистима, тако да не желимо трошити ријечи на њих.


12.  СНОП нема за сада никакву интернет страницу (сајт, блог и слично) која извештава о вашим делатностима. Реците нам да ли је тако нешто можда у припреми, и преко које адресе се до даљнег може контактирати ваш покрет ?

Можда крајем ове године сајт организације буде готов, али ништа не обећавамо. Организација је још у самом развоју, тако да нећемо нешто са сигурноћшу да говоримо, па не дај Боже то се не оствари.
СНОП можете контактирати преко следеће адресе:
snop.casopis@gmail.com

13. Предизборна кампања је почела, 7. октобра су избори у РС. Шта очекујте од њих и ваше мишљење о политичком стању у РС ?

Егоизам, хедонизам, похлепа, љубомора, мобинг над радницима су неки од епитета
који описују политичаре у овој настрадалој држави. Не очекује се ништа добро, ако се овако настави кроз пар година бити Србин ће бити илегално. Наши очеви су гинули у овоме рату, да би се сад са Неба смијали онима који њихове животе продаше нашим непријатељима, да би они уживали у огромном богатству, издајничком дјеловању и улизивању свима само да би сачували своје скупо плаћене фотеље и министарске плате. Народу пред изборе мажу очи национализмом, продају фирме и фабрике странцима тако да странци то купе и закључају и никад више не отворе. Слијепој особи може да буде јасно да је ово свачија Република само не Србска.

14. Ваша порука свим србским националним револуционарима ?

Слога биће пораз врагу. Србским националним револуционарима мора да буде јасно да су четири оцила наш највећи национални идеал и да морају тога да се придржавају.
Свим организацијама Трећег Пута - АМИН. Још једном се захваљујемо вама другови из Борбе 14 што сте нам омогућили да вам се представимо. Србија Србима, 

Православље или смрт!

Интервју преузет са www.borba14.info 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.